Правила перебування в гірському еко-таборі

Правила еко-табору в Гаджині

1. Намагайтесь чинити якомога менше впливу на навколишнє середовище:

  • мінімізуйте використання миючих засобів та хімічних засобів гігієни
  • не брудніть гірські струмки – технічну воду набираємо в баклажки і використовуємо для миття посуду/прання/душу в спеціально відведеному місці у таборі
  • не смітіть
  • не шкодьте рослинам (за виключенням збору чайних трав та ягід)

2. Обов’язковою умовою участі є волонтерська робота – збір та сортування сміття і виготовлення паракордових браслетів. Якщо з певних причин ви не можете вийти на маршрут, то натомість займаєтесь господарською роботою в базовому таборі

3. В таборі категорично заборонено вживання алкоголю та наркотичних речовин. Порушників чекає дострокове припинення участі в проекті та виїзд у Ворохту за власний кошт.

4. Ставтесь дбайливо до загального спорядження та використовуйте його лише за прямим призначенням.

5. Неухильно дотримуйтесь вказівок гіда на маршруті. Обов’язково повідомляйте організаторів про будь-які негаразди – погане самопочуття, зламане спорядження, відсутність необхідних речей, тощо.

6. Покидаючи територію табору у вільний час, повідомляйте гіда про запланований маршрут та час повернення Ви можете самостійно відвідувати полонину, кемп Білий Слон, крамницю у селі Бистрець або здійснювати прогулянку в урочищі Гаджина, але ми обов’язково маємо знати, де ви є і коли повернетесь.

7. Участь у таборі є безкоштовною, проте необхідно буде сплатити за трансфер з Ворохти та назад – орієнтовна вартість 150-200 грн. з людини. Оплата здійснюється водію на місці готівкою.

Будемо вдячні, якщо ви також зробите організаційний внесок на потреби табору – це допоможе нам придбати більше смаколиків на кухню, запас медикаментів, тощо.